Kumaş Lüp Katlanır Işıklı Büyüteç Mercek / Video

 Kumaş Lüp Katlanır Işıklı Büyüteç Mercek
208 Görüntülenme
İşkur Tekstil Ekipmanları
tarafından 14.02.2023 tarihinde eklendi.

Katlanır Işıklı Büyüteç Kumaş Lup Mercek

lup büyütecimiz kaliteli bir üründür, deri kılıfından çıkartıp ürünü elinize aldığınızda kaliteyi en başından anlayabilirsiniz.

- Lup büyütecin skalası 1 inç yani 2.5cm uzunluğundadır. İncelenen ürünün aynı zamanda boyutları hakkında bilgi sahibi olmanızı da sağlar.

- Büyütecin CM skalası üzerinde ölçüm yapmanızı kolaylaştıracak olan hareketli işaretçisi bulunmaktadır. Büyütecin yan tarafında olan metal başlığı çevirerek işaretçiyi sağa sola kaydırabilmektesiniz.

metal büyütecin 30mm yani 3cm mercek çapı bulunmaktadır.

- Mini büyütecin üzerinde bulunan açılıp kapatılabilen 2 adet led ışığı ile karanlık ve loş ortamlarda daha kolay inceleme yapma olanağı bulunmaktadır.

- Büyüteç geniş bir kullanım alanına sahiptir. katlanır büyütecimiz kumaş incelemesinde, matbaalarda baskı incelemelerinde, bitki incelemelerinde kullanılmaktadır.

- Promosyon olarak müşterilerinize dağıtmak için bu lup büyüteci kullanabilirsiniz, büyüteç üzerinde üzerinde baskı yapılabilecek alanlar bulunmaktadır.

- Katlanabilme özelliği vardır, az yer kaplar.

-  metal büyütecimizi mini boyutlarından dolayı taşımak ve kullanmak kolaydır. Yanında gelen deri siyah kılıfı ile çantanızda veya cebinizde taşıyabilirsiniz.

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin