PI 85 Kapı Delik Açma Makinası / Video

NARGESA PI85 

1,5-2 mm Kilit Metal Delik Delme Makinası

3 Yıl Garantili

Hidrolik Pres PI85, kilit dünyasında bir yeniliktir. 2006 yılında Nargesa tarafından patenti alınmış ve bu da bizi üretimde lider yapmıştır. Tüm ticari marka ve modellerin kilitlerinin %85'ine uyar.
> Normalde, bir operatörün kare veya dikdörtgen bir borudaki kasa, kulp delikleri ve kilit deliği için bir tam işlemi gerçekleştirmesi için ortalama 30 - 45 dakika arası bir süresi vardır. PI85 Nargesa ile süre bir dakikanın altına iner. Bu, yüksek sayıda üretim için ideal bir makinedir.
> Çerçeve kullanmaya gerek kalmadan kilidi yerleştirmek için uygun toleransla kaplama mükemmeldir.Böylece montaj süresi minimumdur.
> Birçok firma PI85 kilit preslerini sadece kendi kullanımları için değil, aynı zamanda hazır profilleri başka firmalara satmak için de satın almıştır.
> Makinada kullanılabilecek profiller 35x35, 40x40, 40x50, 40x60, 40x70, 40x80, 50x50, 50x60, 50x70 ve 50x80'dir.
> Profil kalınlığı 1,5 mm ve 2 mm olabilir. Malzeme ne olursa olsun, normal çeliği, galvanizli çeliği veya paslanmaz çeliği delebilir.
> İşlemin her zaman 35, 40 veya 50 mm kısmında yapılması gerektiğini akılda tutmak önemlidir.
> Kilit deliği ve kulpun pozisyonu birleştirilebilir, bu, bir profili her iki ucunda kilit ve kulpla delebileceğimiz anlamına gelir, aynı şekilde kulp veya diğer tarafa da kilit yapabiliriz.
> Kasa uzunluğu kilit girişi olduğu için ayarlanabilir. 18 mm ile 37 mm arasında değişmektedir.
* Ürünlerimizin tamamı İspanya'daki tesislerimizde üretilmektedir. Hidrolik ve elektrikli bileşenlerin tümü, tüm dünyada teknik destekle birlikte en iyi önde gelen Avrupa ticari markalarından standarttır: Rexroth, Bosch, Roquet, Schneider Electric, LG, Telemecanique, Pizzato vb...
 

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin