1200 mm Ambalaj Atık Ayrıştırma Balyalama Tesisi / Video

MT Makina

1200 mm Ambalaj Atık Ayrıştırma Balyalama Tesisi

  • Baca Sayısı: 2×2 / 2×3 / 2×4 / 2×5 / 2×6 / 2×8 / 2×10/ 2×12 adet
  • Platform Tipi: Açık veya kapalı
  • Ayrıştırma Konveyörü Genişliği: 800 / 1200 mm
  • Besleme Konveyörü: Mevcut
  • Boşaltma Sepeti: Opsiyonel
  • Yatay Balya Presi: Manuel veya Otomatik tel bağlamalı
  • Cam Kırma Makinesi: Campar Cam Şişe Kırıcı
  • Merdiven Sayısı: 2 adet

Ambalaj Atığı Ayıklama Tesislerimizde, çeşitli plastikler, metaller, kağıtlar, karıştırılmış, kontamine atıklar gibi geri dönüştürülebilir malzemeler toplanır ve daha sonra bu karışım için özel olarak tasarlanmış bir ayırma tesisine beslenerek atık türlerine göre ayrıştırılır. Atık fraksiyonlarının arıtılmasının başarısı, esas olarak, geri kazanım oranını büyük ölçüde artıran seçimle bağlantılıdır.

MT, atık bertarafı ile ilgili mevcut yönetmeliklere tam uyumlu sonuçlar almak için giderek daha sofistike, manuel veya mekanik ve belirli makine ve ekipmanları içeren daha karmaşık tesisler için temel sistemlerden başlayan çözümler sunmaktadır. Kağıt ve plastiğin ayrı toplanması, endüstriyel atıklar ve belediye atıklarının seçimi için ayırma sistemleri tasarlayıp üretiyoruz. Tesisler, işlenecek atık miktarlarına ve seçilecek malzemelere bağlı olarak farklılık gösterir. Ayıklanan malzemeler daha sonra otomatik veya manuel tel bağlamalı Yatay Balya Presinde sıkıştırılır.

Eleme tesisleri genel olarak kağıt, pet şişeler, ahşap, alüminyum kutular ve demir gibi çeşitli malzemeleri seçmek için kullanılır. Seçilen malzemeler toplanan konteynerlerden gelir, ayrılan malzemeler daha sonra kağıt fabrikalarında, plastik veya çelik fabrikalarında yeniden satılabilir. MT, daha yüksek iş yüklerine uyum sağlamak için değiştirilebilen modüler tesisler üretir. Seçim için tüm tesislerimizde olduğu gibi, tüm hat müşteri gereksinimlerine göre özelleştirilebilir.

Ambalaj Ayıklama Hatlarımız ile atık sayılan bir üründen elde edebileceğiniz, kağıt, karton, plastik, ahşap, alüminyum gibi ham maddeler süresiz olarak tekrar kullanılabilir. Her tesis kendi başına bir çalışma ve tasarım gerektirir. Mühendis ekibimiz bugüne kadar edindiği muazzam tecrübe ile imkansız görünen sorunları çözebilmektedir.

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin