Dijital Baskı - AEOON COMPACT Endüstriyel Baskı Makinası (1) 1 / Video

2 Palet 4 Kafa Dijital Tekstil Baskı Makinası
24 Görüntülenme
İz Mümessillik San. Tic. Ltd. Şti.
tarafından 13.02.2024 tarihinde eklendi.

Aeoon Compact

2 Palet 4 Kafa Dijital Tekstil Baskı Makinası

AEOON, Avusturya üretimi olan COMPACT serisi bir üst modeli olan KYO serisi’nden sonra piyasadaki en hızlı üretim kapasitesine sahip endüstriyal dijital tişört baskı makinasıdır. AEOON, COMPACT serisi dijital baskı makinası ile direkt kumaş üstüne baskı beyaz zeminlerde saatte 950 adete kadar çıkabilmektedir. Ayrıca, tüm AEOON dijital baskı makinaları baskı kafası sayısı (hızı) ve palet büyüklükleri (baskı alanı) kişiselleştirilebilecek şekilde tasarlanmıştır. 2 palet (tişört serme alanı) kullanılarak seri üretim yapan COMPACT serisi, ihtiyaca göre tek büyük palet kullanarak geniş alanlara baskı yapma imkanı sağlamaktadır. Dolayısı ile, endüstriyal düzeydeki yüksek üretim ihtiyacınızı kullanımınıza en uygun şekilde gidermektedir.

COMPACT 4 dijital tişört baskı makinasında 4 baskı kafası bulunmaktadır, fakat dilediğiniz zaman 4 baskı kafası daha ilave ederek toplam 8 baskı kafası olacak şekilde kullanabilirsiniz. Dijital tişört baskı makinası “C + M + Y + K” olarak 4 baskı kafası kurulumuyla kullanıldığında beyaz zemin üzerine A4 büyüklüğündeki desenlerinizi saatte 800 adet üretme kapasitesine sahiptir. Beyaz baskı kafanız olmayacağından koyu zeminlere baskı yapamayacaksınız.

COMPACT 8 dijital tişört baskı makinasında 8 baskı kafası bulunmaktadır. “C + M + Y + K + 4 Beyaz” 8 baskı kafası kurulumuyla kullanıldığında koyu zemin üzerine A4 büyüklüğündeki desenlerinizi saatte 150 adet ve beyaz zeminlerde ise saatte 650 adet üretime kapasitesine sahiptir.
COMPACT 8 dijital tişört baskı makinası “CMYK + CMYK” 8 baskı kafası kurulumuyla kullanıldığında beyaz zemin üzerine A4 büyüklüğündeki desenlerinizi saatte 950 adet üretme kapasitesine sahiptir ve bu kurulumda beyaz baskı kafası kullanılmayacağından koyu zemin üzerine baskı yapılmamaktadır.

Dijital Baskı Nasıl Yapılır?
Dijital baskı makineleri desenlerinizi bilgisayardan tüm zeminler (pamuk, polyester, keten, yün, ipek, kot, deri vb.) üzerine direkt olarak aktararak baskı yapabilmektedir. Dijital baskı makinaları çeşitli grafik yazılımlarında (Photoshop, Illustrator vb.) hazırlanan sayısız renk içeren görselleri; 4 ana renk “C+M+Y+K, Cyan+Magenta+Yellow+Black, Camgöbeği+Galibarda+Sarı+Siyah” kullanarak çeşitli zeminler üzerine 16 milyon renk olabilecek şekilde aktarmaktadır.
Serigrafi baskıda renk limitiniz olması ile birlikte baskı yapabilmek için zorunlu olan emülsiyon çekme, film desen ayarları, kalıp hazırlama, pozlama, yıkama gibi ön baskı işlemler dijital baskıda söz konudu değildir. Dolayısı ile tasarımlarınızı çeşitli grafik yazılımlarında (Photoshop, Illustrator vb.) hazırlayıp, çeşitli zeminler üzerine direkt olarak baskı yapabilirsiniz. Serigrafi baskı ile kıyaslandığında, zaman ve iş gücünden kazanmakta ve ön hazırlık maliyetlerini ortadan kaldırmaktasınız. Dijital baskı yüksek üretim amaçlı kullanıldığı gibi kişiye özel tasarımlar, e-ticaret tişört siteleri gibi alanlarda da faliyet göstermektedir.

Özellikle, tekstil baskı makinası olarak kullanılan AEOON COMPACT serisi dijital baskı makinesi sizlere kullanım kolaylığı sağlayarak, profesyonel baskı makinası ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılamaktadır.

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin