Damacana İç Şişe Yıkama Makinası / Video

26 İstasyonlu Damacana İç Şişe Yıkama Makinası
269 Görüntülenme
Yaren Paslanmaz Makina
tarafından 1.08.2022 tarihinde eklendi.

Yaren Makina

26 İstasyonlu Damacana iç Şişe Yıkama Makinası 

Söz konusu proje ile 19 lt polikarbon (PC), geri dönüşümlü damacana şişelerinin 5 aşamalı bir biçimde hijyenik olarak yıkanması işlemini gerçekleştiren makinadır. Damacana yıkama makinası, 26 -16 ve 10 istasyondan oluşabilmektedir. Bu damacana yıkama makinesi istasyon seçimi müşterinin talebi doğrultusunda özel olarak imal edilmektedir.5 banyodan oluşan damacana iç yıkama makinesi; ön yıkama banyosu, deterjan banyosu, durulama banyosu, dezenfektan banyosu, son durulama banyolarından oluşmaktadır. Damacana yıkama makinesi giriş ,çıkış, su alma kısımları ile birlikte tamamen otomatik bir makinedir. Makinemiz tamamen paslanmaz kromdan imal edilmiştir.

Damacana iç yıkama makinesi;

Enerji girişi, 380 V ±10% gerilim değerinde, 3PH+N+PE (3 fazlı + nötr + topraklama) ve 50/60 Hz frekans değerinde olmalıdır.
Yardımcı elektriksel ekipmanların besleme gerilimi 24 V’ tur.
Makina sisteminin ana giriş besleme basıncı 6-10 bar olmalıdır. ISO 8573.1 yönetmeliğine uygun kalitede hava kullanılması gerekmektedir.
Makinanın elektriksel donanımı, bir elektrik panosu, dokunmatik ekranlı bir operatör paneli, ışıklı bir sinyal lambası ve muhtelif komponentlerden (kutular, fotoseller, motorlar, vs…) oluşur. Elektrik panosunun koruma derecesi IP 54′ dür.
Tüm kablolar ince telli bakır iletkenli, lastik iç ve dış kaplamalıdır. Tüm kablo uçları plastik halkalar ile numaralanacaktır.

HAT TEKNİK DETAYLARI

2.1. İç Yıkama Makinesi,

Damacana iç yıkama makinesi ile PC damacana şişelerin, iç yüzeyi sırasıyla ön yıkama, deterjanla yıkama, durulama, dezenfekte etme ve son durulama işlemlerine tabi tutulacaktır. Makine toplamda 26, yıkama istasyonundan oluşacaktır.

Ön yıkama banyosu 4 istasyondan oluşacaktır.

Deterjan banyosu toplamda 9 istasyondan oluşacaktır. İki istasyon, şişelerin iç yüzeyini yüksek basınç ile yıkamayı sağlayan hidrojet sisteminden oluşacaktır. Bir istasyonda iç yıkama nozulu ile yıkama yapılacak ve son istasyonda süzülme sağlanacaktır.
Durulama banyosu toplamda 4 istasyondan oluşacaktır. Bir istasyonda yıkama işlemi gerçekleştirilecek, diğer istasyonda ise süzülme sağlanacaktır.

Dezenfektan banyosu toplamda 6 istasyondan oluşacaktır. İlk iki istasyonda iç yıkama yapılacak, son istasyonda ise süzülme gerçekleşecektir.
Final durulama banyosu 3 istasyondan oluşacaktır. İlk istasyonda yıkama yapılacak ve son istasyonda süzülme gerçekleşecektir.

Makine gövdesi, travers ve yıkama tesisatı, AISI304 paslanmaz çelik konstrüksiyondan oluşacaktır. Banyo hacimlerinin seviyeleri, sensörler aracılığıyla kontrol edilecektir. Azalma olması durumunda besleme hattından banyolara otomatik olarak yıkama suyu ilave edilecektir.

Yıkamada kullanılan pompalar paslanmaz çelik gövdeli olacaktır. Pompalar Ebara veya Lowara marka olacaktır.

Yıkama tesisatındaki bağlantılar, kolay kullanım sağlayan klamplar ile
yapılacaktır. Diğer tesisat bağlantıları kelebek vanalar ile sağlanacaktır. Şişe yükleme ve boşaltma işlemleri otomatik olarak gerçekleşecektir. Pnömatik ekipmanlar CE sertifikalı bir marka olacaktır. Yıkama makinesi ana tahrik motoru çift devirli çalışacaktır. Her iki devirde değişken olacaktır. Yıkama banyo pompaların giriş hattına mekanik filtre konulacaktır. Banyo boşaltmaları ve menhol girişleri operatörün kolaylıkla müdahale edebileceği şekilde tasarlanacaktır. Dokunmatik kontrol paneli kullanılacaktır. Kontrol paneli ve PLC sistemli bir makine olacaktır. Kullanılan ekipmanlar CE sertifikalı olacaktır.

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin