30 Kg/Saat Sterilizasyon ve Parçalayıcı Atık Öğütme Shredder Makinası 1 / Video

MT Makina Steriber30

30 Kg / Saat Sterilizasyon ve Parçalayıcı Atık Öğütme Shredder Makinası

  • Gerekli Güç: 45 kW
  • Kapasite: 70 kg/s
  • Hacim Kapasitesi: 300 lt
  • Buhar Akışı: 170 kg/s
  • Hava Basıncı: 8 bar
  • Atık Yoğunluğu: 100-150 kg/m3
  • Ortalama Döngü Süresi: 30-35 dk

Entegre Sterilizatör ve Parçalayıcı serisi STERİBER, diyaliz merkezleri, laboratuvarlar, klinikler ve hastaneler için uygun 20, 30, 70 ve 100 kg/s kapasiteli modelleri içermektedir. Çevre dostu yakmayan teknolojimize sahip bu sağlık tesisleri, biyomedikal atık bertaraf maliyetlerini düşürürken, tüm süreç tek bir kapta yapıldığından çapraz kontaminasyon riskini en aza indirir.

PLC tarafından kontrol edilen parçalayıcı, bıçakların sıkışmasını önleyen yazılımı sayesinde ters yönde dönüş yaparak, olası sıkışmayı giderir. Özel tasarım STERİBER kırıcımız, cerrahi paslanmaz çelik aletler ve sert seramikler gibi çok sert malzemeleri öğütme yeteneğine sahiptir.

Tıbbi atık sterilizasyon ve parçalama modellerimiz, son derece bulaşıcı hastane atıklarını yerinde işlemek için zararlı maddeler yaymadan yalnızca buhar ve elektrik kullanır. Kapının açılıp kapanması, parçalama ve sterilizasyon dizileri dahil tüm süreç otomatiktir. Kapasiteye bağlı olarak, klinik atık bertaraf ünitemizde işlenebilen 150 kg’a kadar tıbbi atık ile toplam döngü süresi 15-35 dakika kadar hızlı olabilir.

 
 
 
  Sıradaki
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin