3650 Kg Mini Ekskavatör 2 / Video

3650 Kg Mini Ekskavatör
124 Görüntülenme
Enka Pazarlama İhracat İthalat A.Ş.
tarafından 21.10.2022 tarihinde eklendi.

Hitachi ZX33U-6

3860 Kg Mini Ekskavatör

Mükemmel uyum

Kullanıcı dostu ZX33U-6, kiralama, kamu hizmetleri, temel çalışmaları, peyzaj, mekan içi yıkımı ve inşaat gibi çeşitli projeler için kullanılabilir. Olağanüstü operatör konforu, kolay bakım ve verimli bir performans sunar. Stage V uyumlu bir motorla donatılan bu ürün, aftertreatment cihazı gerektirmez, bu da bakım süresinin ve maliyetlerinin azalması anlamına gelir.

 

Yüksek performans

ZX33U-6, her türlü şantiyede ve özellikle alanın sınırlı olduğu yerlerde olağanüstü bir performans sağlamak üzere üretilmiştir. Hızlı, güçlü, yakıt tasarruflu, aynı zamanda daha düşük işletme maliyetleri sunmak ve daha az emisyon üretmek için tasarlanmıştır.

Yüksek verimlilik

ZX33U-6, güçlü Stage V uyumlu motoru, hızlı çevrim süresi ve verimli hidrolik sistemi sayesinde çalışma sahasında mükemmel üretkenlik sağlar.

Uzun ömürlü olacak şekilde tasarlandı

ZX33U-6’nın güçlendirilmiş ön bağlantıları, güçlendirilmiş D-şasi ve bom silindiri koruması gibi dayanıklı özellikleri sayesinde güvenilir bir performans sağlayarak işi zamanında ve bütçenize uygun olacak şekilde yapmanıza yardımcı olur.

Daha düşük yakıt maliyetleri

Gelişmiş enerji tasarrufu sistemi, yakıt tüketimini önemli ölçüde azaltmak için ECO modu, otomatik rölanti ve izokron kontrol özelliklerini bir araya getirir. Ayrıca gürültü seviyelerini ve emisyonları azaltır.

Olağanüstü konfor

ZX33U-6’nın kabini, Hitachi mini ekskavatörlerin tasarımına verilen titizliği vurgular. Gelişmiş görünürlük, kullanıcı dostu özellikler ve operatörler için konforlu bir çalışma ortamı sunar.

Geniş kabin

ZX33U-6’nın ROPS uyumlu kabini geniş olarak tasarlanmıştır ve giriş basamağı üzerinden kolayca erişilebilir. Geniş, ayarlanabilir süspansiyonlu koltuk, katlanır ayak pedalları ve ayarlanabilir kolçak ile donatılmış ZX33U-6, operatörler için yüksek düzeyde konfor sağlar.

Kolay kullanım

Kullanıcı dostu kontroller operatörün kolayca erişebileceği yerdedir ve hidrolik pilot kontrol kolları yumuşak bir çalışma sağlar. Büyük LCD monitör parlak güneş ışığında ve karanlıkta tüm önemli teknik verileri kolayca görmenizi sağlacayacak şekilde tasarlanmıştır.

Gelişmiş tasarım

ZX33U-6, verimli enerji kullanımı için halojen alternatiflerinden daha uzun ömürlü olan yeni LED aydınlatmalarla donatılmıştır.

Bakım kolaylığı

Bakım kolaylığı, ZX33U-6’nın kullanıcı dostu tasarımının ayrılmaz bir parçasıdır. Şantiyede hızlı ve kolay temizlik sağlayan, servis görevlerini gerçekleştirmenize olanak tanıyan ve her zaman optimum performans sağlayan özellikler ile donatılmıştır.

Rahat erişim

Motor ve radyatör kapakları kolay erişim sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Yakıt deposu açıklığının etrafındaki daha fazla alan, yeni mini ekskavatörlere yakıt ikmali yapmayı kolaylaştırır. Akü, kolay bakım için radyatörle aynı tarafa yerleştirilmiştir.

Hızlı temizlik

Biriken çamur ve kumun kolayca çıkarılabilir yapısı sayesinde alt takımın temizlenmesi kolaydır. Dozer bıçağı açıklıkları, kir birikmesini en aza indirmeye ve daha hızlı çıkarılmasını sağlamaya yardımcı olur.

Önce güvenlik

Akü bağlantı kesme anahtarı daha güvenli ve kolay bakım için standart olarak mevcuttur.

NOT: Bu sayfada yer alan görseller Türkiye paketinden farklılık göstermektedir.

Hitachi ZX33U-5A Teknik Özellikleri

Çalışma Ağırlığı 3860 kg
Kepçe Kapasitesi 0,09 m3
Motor Yanmar 3TNV88
Motor Gücü 25 HP / 2400 devir
Kol Koparma Gücü 1490 kgf
Kova Koparma Gücü 2770 kgf

 

Olağanüstü operatör konforu, kolay bakım ve verimli bir performans sunar. Stage V uyumlu bir motorla donatılan bu ürün, aftertreatment cihazı gerektirmez, bu da bakım süresinin ve maliyetlerinin azalması anlamına gelir.

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin