6000 Mm Otomatik Halı Yıkama Makinası / Video

6000 Mm Otomatik Halı Yıkama Makinası

Euromak MASS-6000

 

DİSK FIRÇA : MASS 6000’de 12 adet, Ø430 mm dairesel fırça bulunur. Disk fırça üzerinden verilen deterjan sayesinde, deterjanın halı liflerinin diplerine kadar ulaşması sağlanır. Bu fırçalar halı liflerini, sağa ve sola hareketle derinlemesine temizler.

 

RULO FIRÇA :Ø280 mm olan rulo fırçası, disk fırçalar sayesinde yumuşatılmış olan kirleri rulo fırçanın tarama sistemi ile yukarı hareketle halıdan tamamen sökülmesini sağlar.

 

GELBERİ FIRÇA: Ø280 mm 2 adet rulo fırçası bulunan gelberi fırçası, disk ve rulo fırçasının halıdan söktüğü kirleri ve havları, gelberi sistemi ile halının enine hareketle yanlardan verilen tazyikli su yardımı ile deterjan kalıntıları halıdan uzaklaştırılır ve durulanır.

 

ALT YIKAMA FIRÇASI : Ø220 mm olan alt yıkama fırçası, yıkama işlemi tamamlanmış olan halının sarılması esnasında alt yüzeyini fırçalayarak kıl, hav, kir gibi maddelerden temizlenmesini sağlar.

 

DURULAMA SİSTEMİ : Makinanın üç noktasından verilen durulama suyu, halının deterjan ve kirlerinden tamamen arınmasını sağlar.

 

PLC KONTROL : MASS 6000, bilgisayar kontrollü halı yıkama makinasıdır. Sistemi dokunmatik ekran aracılığı ile kontrol edebilirsiniz. Makina ekranında hataları eşzamanlı olarak görebilir ve müdahale edebilirsiniz.

 

BANT SİSTEMİ : 6 m eninde halıları yıkamaya uygun bir şekilde dizayn edilmiştir. Konveyör bant ölçüleri değişiklik göstermektedir. Müşteri talebine göre bant genişliği ayarlanabilir. Kullanmış olduğumuz parçalı bant sayesinde bant temizliği rahatlıkla yapılabilir ve ergonomik bir kullanım imkânı sağlar.

 

HIZ KONTROL : 3 eksende hız kontrol opsiyonu bulunur. Hız kontrol imkânı yıkama kalitesini doğrudan etkilemektedir. Fırçalama grubu ve konveyör bandın hızlarını halının kirlilik durumuna göre ayarlayarak daha iyi bir yıkama kalitesi yakalanabilir.

 

HALI BASKI AYARI: EUROMAK’ın, fırça baskı sistemi özel olarak tasarlanmıştır ve kontrol panelinden ayarlanabilir. Makinada yıkanacak olan halıların kalınlıklarına göre asansör sistemi ile baskı ayarı verilebilmektedir. Bu da size Euromak baskı sistemi her cins ve her tip halıyı yıkama imkânı sağlamaktadır.

 

DİSK FIRÇA : MASS 6000’de 12 adet, Ø430 mm dairesel fırça bulunur. Disk fırça üzerinden verilen deterjan sayesinde, deterjanın halı liflerinin diplerine kadar ulaşması sağlanır. Bu fırçalar halı liflerini, sağa ve sola hareketle derinlemesine temizler.

 

Euromak MASS-6000 Teknik Özellikleri

 

Disk Fırça Sayısı

12 Adet

Disk Fırça

Ø430 mm.

Rulo Fırça

Ø280 mm.

Alt Yıkama Fırça

Ø220 mm.

Gelberi Fırça

Ø280 mm.

Baskı Sistemi

Lineer

Kullanım

Otomatik

Bant Genişliği

6100 mm.

Su Tüketimi

5-40 lt/dk

 
 

Hareket Sistemi

PLC Kontrol

Motor Gücü

30.32 kW

Günlük Kapasite

3000 m2

Bant Hızı

Ayarlanabilir

Max. Halı Genişliği

6000 mm.

Kontrol Paneli

Dokunmatik Ekran

Yıkama Hızı

0.5-1 m/dk

Malzeme

Sıcak Daldırma Galvaniz

Voltaj

380V

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin