6500 Adet / Saat Kapasiteli Bal kaşık Dolum Makinası / Video

Dizayn Makina DK-1

 

6500 Adet / Saat Kapasiteli Bal Dolum Makinası 

 

Ürün Açıklaması:

Bal kaşık makinamız da 6 adet nozul bulunmaktadır. Kapsite ve nozullar arttığında hem makinenin şasesi, hemde fiyatları değişmektedir. Makinalarımız aynı kalitededir, mühendislerimiz sizin üretim kapasitenize göre size özel makina tasarlar ve size sunarlar uygun olan makinayı tercih edersiniz.

Kaşık bal dolum makinamız 1 saatte 6.500 adet plastik kaşığa dolum yapabilir. Kaşık bal makinamızda Besleme istasyonunda otomatik olarak plastik kaşıkları alır ve dolum istasyona gönderilir, bu istasyonda plastik kaşıkları hangi ürünlerle dolduracaksanız bunlar Bal, Çikolata, Reçel, Marmelat, Süt, Şeker, Tuz, Baharatlar, Toz Ürünler olabilir. Dolum istasyonundan çıktıktan sonra, kapak kapama istasyonunda kaşıkların üzerine alüminyum folyo konur, sonraki istasyona yapıştırmaya gönderilir, yapıştırma işlemi’de tamamlandıktan sonra , çıkış istasyonunda ürünleri hazır olarak alırsınız ve paketleme yapabilirsiniz. Aşağıdaki Balkaşık, bal makinası videolarıyla sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz.

Doldurulabilecek Ürünler

Bal, Çikolata, Reçel, Marmelat, Süt, Şeker, Tuz, Baharatlar, Toz Ürünler

Dolum Gramajı İstenilen Gramaja göre ayarlanabilir.

Dolum Nozul Adeti 6 Adet

Pnömatik Basınç Gereksinimi 8 bar

Kullanılan Malzemeler

Balkaşık, bal makinası 304 - 316 Kalite gıdaya uygun Paslanmaz kullanılır.

Opsiyonel Teknik Özellikler

Opsiyonel özellikler isteğinize göre eklenebilir.

UV lamba, HEPA filtre, Plastik kapak kapatma, Farklı kase şekillerinde dolum, tek makinada farklı ölçülerde dolum aparatları, 2.dolum istasyonu, rulo kesme yapıştırma, hazır kesilmiş folyo yapıştırma, katı veya sıvı nozzel seçeneği, hunide ısıtıcı ve karıştırıcı, çıkış konveyörüne toplama tepsisi, dolum ünitesine transfer pompası, azot gazı.

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin