800 mm 4 Şaftlı Atık Parçalama Öğütme Shredder Makinası 1 / Video

MT Makina DS80

800 mm 4 Şaftlı Atık Parçalama Öğütme Shredder Makinası

  • Özellikle hacimli atıklar için
  • Değiştirilebilir elekli tasarım
  • Kompakt ve sağlam tasarım
  • Yüksek kullanılabilirlik ve proses kararlılığı
  • Yabancı cisimlere karşı yüksek direnç
  • Hidrolik baskı sistemi (Opsiyonel)

Hacimli atık parçalama uygulamaları için, DS Serisi Dört Şaftlı Katı Atık Parçalama Makinesi;

Güvenilir ve son derece sağlam DS80, DS120 ve DS150 Dört Şaftlı Katı Atık Parçalama Makinesi, son derece geniş bir uygulama yelpazesini kapsar ve bu nedenle evrensel kullanım için idealdir.

 

DS80/120/150 Dört Şaftlı Katı Atık Parçalama Makinesi avantajları;

DS sınıfı katı atık kırma makineleri, özellikle yüksek kullanılabilirlik ve süreç kararlılığı ile karakterize edilir. Ayrıca, tasarım açısından işlevseldirler ve benzersiz bir şekilde üretkendirler. Dört şaftlı katı atık parçalayıcının özel bir avantajı, parçalama işlemi sırasında verimli malzeme parçalaması nedeniyle, elde edilen çıktı malzemesinin yüksek kalitede olmasıdır. Parçalanan malzemenin optimize edilmiş parça boyutları ve homojenliği, sonraki sıralama işlemleri ve değerli kaynakların çıkarılması için idealdir.

 

Değiştirilebilir elek, uygulama durumuna bağlı olarak granül boyutlarının tanımlanmasına izin verir. Genel olarak, her DS80, DS120 ve DS150 katı atık parçalayıcı gereksinimlere göre uyarlanabilir. Mühendislerimiz atığa göre kapsamlı ve bağımsız bir çözüm önerisinde bulunacaktır.

 

Yüksek güvenlik standartları ile düşük bakım;

Kompakt katı atık parçalama makinelerimizin birçok avantajı mevcuttur. Düşük hızlı, yüksek torklu dört şaftlı katı atık parçalama makinesi, yabancı cisimlere karşı dayanıklıdır ve çok az bakım gerektirir. Dört şaftlı olması nedeniyle, hidrolik baskı sistemine ihtiyaç duyulmaz. Fakat malzemeye göre hidrolik baskı sistemi kolayca entegre edilebilir. Düşük kesme mili hızı, düşük gürültü ve toz kirliliği sağlar.

 

Bunun ötesinde, DS serisi katı atık parçalayıcılar, dosya ve verilerin imhası alanında özellikle önemli olan yüksek güvenlik standartlarına uygundur. Genel olarak, DS80, DS120, DS150 Serisi Katı Atık Parçalama Makinesi modelleri oldukça esnektir. Dosya parçalama makinesi, otomobil iç panelleri parçalama makinesi, hdd sabit disk parçalama makinesi, plastik parçalama makinesi, deri parçalama makinesi, hurda metal parçalama makinesi, kağıt parçalama makinesi, pet şi��e parçalama makinesi, pvc parçalama makinesi, lastik parçalama makinesi, belediye atıkları parçalama makinesi, ibc varil parçalama makinesi, palet parçalama makinesi, ahşap parçalama makinesi, gibi çok daha fazla farklı geri dönüşüm uygulamalarında kullanılabilir.

DS80 DÖRT ŞAFTLI KATI ATIK PARÇALAMA MAKİNESİ

Gerekli Güçler: 2×30 / 2×45 / 4×11 / 4×15 / 4×22 / 4×30 kW

Rotor Boyu: 800 mm

Çıkış Boyutları: 15-40 mm

Elek: Kolay temizlenebilir tasarım

 
 
 
  Sıradaki
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin