BKT-500 Kampana Ve Disk Tornası 2 / Video

BKT-500 Kampana Ve Disk Tornası
49 Görüntülenme
Beşsan Pres Makina San. Tic. Ltd. Şti.
tarafından 20.09.2023 tarihinde eklendi.

Beşsan BKT-500

 Kampana ve Disk Tornası

  • Bu makinamız BKT-500 kodlu olup otomobil grubu araçların fren disk ve kampanasının aşınmış yüzeylerinin hassas bir şekilde hem disklerin hem de kampanaların torna etmek için ürettiğimiz bir Kampana ve disk tornasıdır.

  • Disk tornamızla otomobil grubu pcap grup araçların disklerini torna etmektedir. Kampana ve disk tornası çok hassas işçiliği olan bir disk tornasıdır.

  • Kampana ve disk tornası operatör yardımı ile disk tornalamadan kampana tornalamaya hızlı ve kolay bir şekilde hemen geçiş yapar.

  • Disk tornamız motor dönüş hızı 1/2 kademeden oluşmaktadır. dakikada 45/90 dv/dk dönmektedir. Bu sayede istenilen yüzey kalitesi kampana tornası makinamız sayesinde maksimum seviyededir.

  • Kampana disk torna makinası ile arzu edilen tüm otomobil ve pcap grubu araçların hem disk hem de kampanasını tornalamak için kampana ve disk tornası yanında özel çelik aparatlar mevcuttur.

  • Disk tornası mil çapı 25 mm’dir. Amacı mevcut araç gruplarının kampanalarının göbek bölümündeki rulmanlarını çıkartmadan kampana tornası ile makinamızın mili üzerine boşluksuz bir şekilde takılması ve işçiliği azaltması amacı ile yapılmıştır. Bu da operatöre zaman kaybını azaltmakta ve hatasız ve tornalama işlemi yapmaktadır.

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin