ER Serisi 520 - 2500 mm Çapa 2 - 24 İstasyona Kam İndeksli Döner Tabla 1 / Video

Fibro Fibrotor

ER Serisi 520 - 2500 mm Çapa 2 - 24 İstasyona Kam İndeksli Döner Tabla

: 520 MM DEN 2.500 MM YE KADAR ÇAPTA  DİSK ÇEVİREBİLEN , 100 KG DAN 2.500 KG A KADAR YÜK TAŞIYABİLEN +- 20'' İLE +- 50'' YE KADAR İNDEKSLEME HASSASİYETLİ DÖNER TABLALAR GENEL KONUMLANDIRMA UYGULAMALARINDA ; ÖRNEĞİN MONTAJ, PAKETLEME ,BASKI , PEÇİNLEME VE ETİKETLEME UYGULAMALARINDA KULLANILIR. MİNUMUM BAKIM  VE UZUN SERVİS ÖMRÜ İÇİN UZUN SÜRELİ YAĞ DEĞİŞİM PERİYOTLUDUR.

En uzun hizmet ömrü, bakım gerektirmemesi ve en yüksek hassasiyetle en hızlı döngü süreleri - bunlar her üretim için önemli olan özelliklerdir. FIBROTOR döner tablaları tüm bu özellikleri bir araya getirir ve öne çıkan ek bir özellik olarak beş yıla kadar garantiye sahiptir. Tamamen yeni geliştirilmiş kontrol eğrisi sayesinde enerji tüketimi de %20 oranında azaltılmıştır. Alternatif olarak daha büyük kütleler hareket ettirilebilir, daha kısa anahtarlama süreleri elde edilebilir veya daha küçük döner tablalar kullanılabilir. FIBROTOR döner tablalar, paketleme, baskı, etiketleme ve lazer makinelerinde ve talaşlı imalatta montaj masası, kaynak, konumlandırma veya magazin tablası olarak başarıyla kullanılabilir.

FIBROTOR döner tablaları, aşınma eğiliminde olan ve ağır yüklerde bile yüksek hassasiyetli konumlandırma ve tekrarlama doğruluğu sağlayan elastik tahrik elemanları olmadan çalışır. En kısa anahtarlama süreleri, maksimum verimlilik elde etmenizi sağlar.

 
 
 
  Sıradaki
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin