Şişe Etiket Yapıştırma Makinası / Video

Line Makina

Şişe Etiket Yapıştırma Makinası

Ürün Açıklaması:

Etiket Etiketleme Makinesi, farklı malzemelerden (cam şişe, pet şişe, plastik şişe, kavanoz, teneke, Metal vb.) ve farklı şekillerdeki (Yuvarlak, Oval, Dikdörtgen, Düz, Vb.) farklı ölçülerde ki şişe ve kavanozları etiketleyebilmektedir.
Etiketleme Makinesi, farklı şekilli şişe ve kavanozların yuvarlak yüzeyinde tek taraflı etiketleme veya tam daire etiketleme için kullanılır.

Çalışma prensibi:
Etiketi makinasının çalışma prensibi: yüksek algılama kabiliyetine sahip Sensörler, ürünün geçişini algılar, sinyali etiketleme kontrol sistemine geri gönderir ve uygun konumda kontrol sistemi etiketin gönderilmesini kontrol eder ve etiketlenecek ürünün konumuna iliştirir.

Temel Kullanım Alanları:
Otomatik Tek Taraflı Etiketleme Makinesi, Düz Şişe, Yuvarlak Şişe, Kare Şişe Tek Ve Çift Taraflı Etiketleme İçin Uygun, Gıda Kimya, Kozmetik, Petrokimya, İlaç Ve Diğer Endüstrilerde Yaygın Olarak Kullanılır.

Line Makina olarak dilediğiniz türde etiketleme yapan etiketleme makinası üretebiliriz. Taleplerinize göre özel olarak imalat edilecek makinalarımız ile tam olarak istediğiniz etiket makinesi sizin olabilir! Etiket etiketleme makinası hakkında yukarıda çalışma prensipleri ve temel olarak kullanım alanlarını paylaştık. Şişe etiketleme makinası, kavanoz etiketleme makinası, etiket yapıştırma makinesi gibi her türlü ihtiyaçlarınız için bize ulaşın! Buna ek olarak Etiket makinası hakkında bilgi edinmek isterseniz, sayfanın alt kısmında bulunan iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Şişe etiketleme makinesi sayesinde şişelerinizin etiketleme işlemini artık çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Çok kısa süre içerisinde daha fazla şişe etiketleme sayısı ile sizleri fazla iş gücünden kurtaracak bir makineden bahsediyoruz. Şişe etiketleme makinesi ile işlemleri takip etmek de çok kolay. Gelişmiş teknoloji ile donatılmış makinelerimiz sayesinde şişe etiketleme işleminin her aşamasını takip edebilir ve dilerseniz de yönetebilirsiniz. Böylece makine, tam olarak sizin kontrolünüzde olacaktır.

Line Makina olarak şişe etiketleme makinesi üretimi sağlıyoruz ancak tüm sertifikalara sahip bir şekilde üretimi sağlıyoruz. Bu sebepten ötürü belirlenen sektörlerde kullanım için makinelerimizi şüphe etmeden tercih edebilirsiniz. Şişelerinize dilediğiniz etiket işlemi sağlanır ve dizilim işlemleri de sağlanabilmektedir. Bunların yanı sıra tabi ki dolum ve etiketleme de aynı anda yapılabilmektedir.

Etiket makinesi ile her cam şişe, pet şişeyi, kavanozu ve benzeri ürünleri kolay bir şekilde etiketleyebilirsiniz. Etiket makinesi, sizlerden alınan bilgilere göre özel olarak üretilmektedir. Tam olarak neye ihtiyacınız olduğu belirlenir ve etiketleme makinası üretilir, size teslim edilir. Ardından makinanın kurulumu gerçekleştirilir ve etiket makinesinin nasıl kullanılacağı hakkında personel bilgilendirmesi yapılır, böylece etiketleme makinesi seri bir şekilde üretime başlar. Manuel etiketleme makinası, otomatik etiketleme makinası olarak ürünlerimizi size sunabiliriz. Etiketleme yapılacak ürünün türüne göre özel olarak yapıştırma stili ayarlanmaktadır. Böylece sorunsuz bir etiketleme işlemi gerçekleştirilir. 

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin