TS80 Tek Şaftlı Shredder Mobilya Atık Öğütme Makinası 4 / Video

MT Makina TS80

TS80 Tek Şaftlı Shredder Mobilya Atık Öğütme Makinası

  • Yüksek verim kapasitesi
  • Kompakt ve sağlam tasarım
  • Çok güvenilir
  • Homojen öğütücü kalitesi

 

TS80/100/150 Tek Şaftlı Katı Atık Parçalayıcıları birbirinden ayıran özellikler neler?

TS80 TEK ŞAFTLI KATI ATIK PARÇALAMA MAKİNESİ

Gerekli Güçler: 22 / 30 / 2×22 / 2×30 kW

Rotor Boyu: 800 mm

Çıkış Boyutları: 15-50 mm

Elek: Değiştirilebilir

Besleme: Elle / Konveyörle / Kepçeyle

Boşaltma: Helezonla / Konveyörle / Nakil Fanıyla

Hacimli atık parçalama uygulamaları için, TS Tek Şaftlı Katı Atık Parçalayıcı;

Genel olarak, TS80, 100 ve 150 Serisi Katı Atık Parçalama Makinesi modelleri oldukça esnektir. Tekstil atıkları parçalama makinesi, elyaf film parçalama makinesi, plastik parçalama makinesi, ahşap parçalama makinesi, sunta parçalama makinesi, mdf levha parçalama makinesi, evsel atık parçalama makinesi, belediye atıkları parçalama makinesi gibi çok daha fazla farklı geri dönüşüm uygulamalarında kullanılabilir.

Bu üç güçlü TS Serisi parçalama makineleri, esas olarak, yüksek verimlerin gerekli olduğu zorlu parçalama işleri için kullanılır. Makinelerimiz tam performans kapasitelerini geliştirebilirler. Boyutları sayesinde bu makineler hacimli atıklarınız için ideal öğütücülerdir.

 

TS80/100/150 Tek Şaftlı Katı Atık Parçalama Makinesi avantajları;

TS80, 100 ve 150 Serisi katı atık parçalayıcılar, güçlü üretim kapasitesi, güçlü tahrik motorları ve performans odaklı makine konfigürasyonunun bir sonucudur. Uzun bir rotor, geniş bir elek yüzeyi ve optimize edilmiş kesici geometrisinden oluşan tasarım, tesisinizde ihtiyaç duyduğunuz performansı sağlar. Yüksek performans, eksiksiz bir yüksek kaliteli teknolojik bileşenler yelpazesiyle sağladığımız güvenilir makine çalışmasını gerektirir.

 

Rotorun özel montajı, toza karşı korumalı yatakları, denenmiş ve güvenilir darbe sönümleme ve özel kesme aletleri sayesinde, katı atık parçalayıcı çok az bakım gerektirir. Uzun bir hizmet ömrüne sahiptir. Akıllı sürücü kontrolü, parçalama makinesine yabancı nesnelerin girmesi durumunda parçalayıcı motorunu otomatik olarak kapatır. Ek olarak, katı atık parçalayıcı, motorun aşırı yüklenmesini önlemek için otomatik bir geri dönüş işleviyle donatılmıştır.

Sürekli çalışma için tasarlanmış TS Tek Şaftlı Katı Atık Parçalayıcılar;

Enerji tasarruflu teknoloji, özellikle katı atıkların parçalanması için sürekli operasyonda kullanılan parçalama makineleri için önemlidir. Bu nedenle, TS80/100/150 katı atık öğütücüler, çok az enerji tüketirken, katı atık parçalayıcı özel bıçak tasarımına sahip kesici aletler kullanır. Ayrıca, parçalama makinesine belirli bir süre malzeme beslenmemesi durumunda motor otomatik olarak kapanır. Bu, enerji tasarrufu sağlarken aynı zamanda işletme maliyetlerini de azaltır.

 

TS serisindeki tek şaftlı tüm parçalama makineleri, tahliye helezonları, konveyör bantları, metal ayırıcılar veya boru mıknatısları gibi çevresel cihazlarla gereksinimlerinize göre özel olarak uyarlanabilir. Üreticiden, kapsamlı, anahtar teslim çözümler sunuyoruz!

 
 
 
  Sıradaki
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin