Zımba Teli Üretim Makinesi / Video

Zımba Teli Üretim Makinesi
72 Görüntülenme
Aleminsan Makina Danışmanlık Ltd. Şti.
tarafından 17.02.2024 tarihinde eklendi.

F/T kalıplama makinesi mekanik, hidrolik, pnömatik ve bilgisayar programı kontrolünü benimser. Çeşitli özelliklerde F, T (düz çivi) havalı çivi çeşitlerini üretebilmekte olup, motor gücü 7,5 kilovattır.

  Bu makinenin ana aksesuarları yurt içinde ve yurt dışında gelişmiş marka bileşenlerini benimser: Makinenin beyni olan ve çeşitli sistemlerin koordineli çalışmasını yönlendiren Japon Mitsubishi PLC; F/T tarafından paylaşılan ithal besleyici (Tayvan'da üretilmiştir), 120 Dakikada adet; yüksek hızlı valf F çivileri dakikada 130-140 adet yapılabilmektedir. Kalıp, performansı daha doğru ve istikrarlı hale getiren yaylı üç kılavuz sütun kalıp tabanı konumlandırmasını benimser.


F/T hidrolik şekillendirme makinesi güç hız7,5 kW100-140 m/dak

Düzleştirme makinesi esas olarak çeşitli dekorasyon, ahşap mobilya, ayakkabıcılık ve diğer endüstriler için uygun olan pnömatik çivi ürünlerine özel galvanizli demir tel üretmektedir.

  Özellikler: 1. Güzel görünüm, küçük boyutlu, sağlam ve dayanıklı ve kompakt yapı. 2. Hızlı hız, düşük güç tüketimi, düşük bakım oranı ve uzun süreli kullanıma dayanabilir. 3. Mekanik ve elektriksel entegrasyon sağlandı ve üretim hattını daha verimli hale getirmek için dünyanın en gelişmiş bilgisayar programı kontrolü benimsendi.


Düzleştirme makinesi güçhız2,2 kW0-350 m/dak

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin