300 Litre Turbo Basınçlı Metal Parça Yıkama Makinası / Video

300 Litre Turbo Basınçlı Metal Parça Yıkama Makinası
601 Görüntülenme
MAY Makina Kimya
tarafından 20.12.2021 tarihinde eklendi.

300 Litre Turbo Basınçlı Metal Parça Yıkama Makinası

Parça yıkama makinası gövdesi tamamen krom sacdan imal edilmiştir böylelikle uzun yıllar boyunca su ve kimyasaldan zarar görmeden kullanılabilmektedir.

Parça yıkama makinesi içerisindeki 135 cm çapındaki döner sepet ise sıcak daldırma galvaniz kaplıdır ve paslanmama özelliğine sahiptir.

135 santim çapında döner sepete sahip olan parça yıkama makinası 80 santim yüksekliğindeki motor blok ve parçalarının yıkanmasına imkan sunmaktadır. Parça yıkama makinası üzerinde 2 adet C şeklinde yıkama nozullarının bağlı bulunduğu yıkama ünitesi bulunmaktadır.

PYM 1500 parça yıkama makinası kapağı pnömatik sistemle otomatik olarak açılır ve kapanır olarak tasarlanmıştır. Pnömatik kapak sistemi sayesinde parça yıkama makinası kapağının açılıp kapanması son derece kolaydır.

PYM 1500 model parça yıkama makinası içerisinde 300 lt kapasiteli su ve deterjan haznesi bulunmaktadır. Bu hazne su ile doldurulduktan sonra içerisine parça yıkama makinası kimyasalı koyulur ve bu kimyasallı su ile bir çok defa kullanılabilir.

Yıkama işlemi başlatıldığında PYM1500 parça yıkama makinası Su ve parça yıkama makinası kimyasalını tankın içerisinden çekerek C şeklindeki parça yıkama makinası yıkama nozullarına basarak yıkama işlemini başlatır.

Parça yıkama makinası içerisine konulan sıvıyı 80 dereceye kadar ısıtabilir ve parça yıkama makinası üzerinde termostat kontrolü bulunmaktadır, böylelikle su ve parça yıkama makinası kimyasalı istenilen su sıcaklığına ulaştığında parça yıkama makinesi ısıtmayı otomatik olarak durdurur, Bir süre sonra parça yıkama makinesi haznesindeki sıvı soğumaya başladığında tekrar otomatik olarak devreye girerek tekrar ısıtmaya başlar. Bu sayede parça yıkama makinası her çalıştırıldığında içerisindeki sıvıyı en baştan ısıtmaya çalışmadan elektrik sarfiyatını en aza indirerek elektrik tüketiminden tasarruf etmenizi sağlar.

Parça yıkama makinası önünde raylı sistem taşıma ve yükleme arabası mevcuttur. Parça yıkama makinası sepeti bu aracın üzerine çekilir ve sabitleme pimi ile sabitlendikten sonra Yıkanacak olan parçalar  raylı araba üzerindeki parça yıkama makinası sepetine yerleştirildikten sonra araba parça yıkama makinasına yaklaştırılır ve sabitleme pimi ile araba parça yıkama makinasına sabitlendikten sonra üzerinde parçaların bulunduğu sepet makine içerisine doğru itilerek sabitlenir. Sonrasında taşıma arabası çekilir ve parça yıkama makinası nın kapağı kapatılarak parça yıkama işlemi başlatılır.
Parça yıkama makinesi yıkama esnasında dışarıya su sızdırmaz böylelikle istenmeyen durumlarla karşılaşmanızın önüne geçmiş olursunuz.

Ayrıca parça yıkama makinesi kapağında istenmeyen durumların önüne geçebilmek için sensörler bulunur ve bu sensörler sayesinde kapak açıkken parça yıkama makinesi çalıştırılamaz.

PYM 1500 parça yıkama makinesi içerisinde 900 kg lık ağırlıktaki parçaları dahi rahatlıkla yıkayabilirsiniz.
Kullanımı son derece kolay olan parça yıkama makineleri nin çalıştırılması için herhangi bir özel eğitim almanıza gerek yoktur.

Parça yıkama makinesi fiyatları kullanılan malzeme kalınlıkları ve kalitelerinin yanı sıra parça yıkama makinesi büyüklüklerine göre de değişmektedir.

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin