Çift Kafa Ahşap Lazer Kesim Makinesi Atik 1410D / Video

Çift Kafa Ahşap Lazer Kesim Makinesi Atik 1410D

Çift Kafa Lazer Kesim Makinesi Atik 1410D

Yerli üretim lazer kesim makinesi Atik 1410D; 1410 modelimizin çift kafalı tasarlanmış şeklidir.

140*110 cm net kesim alanı olan makinemiz 100W ve 130W lık cam tüplerle satışa sunulmaktadır.

Atik 1410D hangi metaryelleri kesebilir : Pleksi, mdf, kavak kontra, karton, deri, keçe, kumaş gibi metaryelleri kesebilir.

Genel amacı kesim üzerine olan makinemiz markalama dediğimiz kazıma işlemlerinide yapmaktadır. Yukarıda sayılan metaryellere ve cam üzerine kazıma yapabilir.

 

TEKNİK ÖZELLİKLER
Net Kesim Alanı 140 * 100 cm
Kesim Tablası Kare Tabla veya Bıçak - Opsiyonel
Üretim Yeri Türkiye
Garanti 2 Yıl
Tüp Seçenekleri 100 / 130 Watt Cam Tüp
Çalışma Voltajı 220 V AC, 50 / 60 Hz
Fonksiyonlar Kesim / Kazıma (Markalama)
Veri Aktarımı Ethernet / USB
Maks. Kesim Hızı 800 mm / s
Çözünürlük 2000 dpi
Çalışma Hassasiyeti 0,025 mm
Güç Tüketimi 1200 W
Ağırlık 400 Kg

Neden Atik 1410D'yi tercih etmelisiniz?

1 – Atik 1410D Sorunsuzdur

Bu konu ilk araştırmalarda gözardı edilsede bizce en önemli konulardan biridir. Ülkemizde bu klasmandaki lazer kesim makinelerinin çoğu Uzakdoğu (genelde Çin) menşelidir. Nedenini herkes bilir fiyat.

Uzakdoğu’ dan gelen ürünlerde stabillik, oturmuş bir ürün yapısı yoktur. Beğenmiş olduğunuz bir ürünü ikinci defa sipariş verdiğinizde büyük olasılıkla farklılaşmış bir ürün gelecektir.

Çin’den gelen lazer kesim makinelerinde de durum aynıdır. Markalaşma gibi bir kaygı olmadığından makineleri sürekli değiştiği için bir makinede stabilliği yakalama imkanı yok gibidir.

2 – Atik Lazerin Eğitim ve Teknik Desteği Güçlüdür

Ürün ne kadar sorunsuz olsa da lazer kesim makinesi çalıştıran/çalıştıracak kişinin veya firmanın mutlaka eğitim ve teknik desteğe ihtiyacı vardır. Sec Lazer olarak en güçlü olduğumuz alan eğitim ve teknik destek kısmıdır. Sorunsuz eğitim ve teknik destek alacağınıza garanti veriyoruz.

3 – Fiyatı Uygundur

Atik 1410D ucuz bir ürün değildir fakat uygun fiyatlı bir üründür. Atik 1410D için ödediğiniz paranın karşılığını alacağınıza emin olabilirsiniz. Markalaşma kaygısı olmayan, ürün geliştirmeyi enayilik olarak gören bazı kişiler daha düşük fiyatlar verebilirler.

Fakat günü kurtarmak için satış yapan kişilerden sonrasında taahhüt edilen garanti ve hizmeti alamayabilirsiniz.

4 – Yerli Üretimdir

Atik 1410D yerli üretimdir. Üretimi hamallık, markamıza yaptığımız arge harcamalarını enayilik olarak görmüyoruz. Genç mühendislerimize istihdam sağlıyor, genç beyinlerin markamıza, markamızında Ülkemize değer katacağını düşünüyoruz.