1200 Watt Sanayi Tipi Tek Motorlu Oto Yıkama Süpürgesi Dw 221 P / Video

DW 221 P 1200 Watt Sanayi Tipi Tek Motorlu Oto Yıkama Süpürgesi
198 Görüntülenme
MAY Makina Kimya
tarafından 20.12.2021 tarihinde eklendi.

1200 Watt Sanayi Tipi Tek Motorlu Oto Yıkama Süpürgesi DW 221 P

22 litre plastik kazana sahip 1200 watt emiş gücünde tek vakum motorlu ıslak kuru çekebilme özellikli sanayi tip süpürge. Genellikle Otel ve ofislerde tercih edilen DW 221 P sanayi tip süpürge taşınabilirliğinin kolay olması da ve fazla yer kaplamamasından dolayı , otel , ofis gibi alanlarla tercih edilse de , oto kuaförleri camiler okullar gibi alanlarda da kullanılabilmektedir.

DW 221 P sanayi tip süpürge üzerinde 3,5 m uzunluğunda elektrik kablosu, 2,5 m uzunluğunda süpürge hortumu ve diğer süpürge aparatları mevcuttur.

DW 221 P Sanayi tipi süpürge 4 tekerlekli bir araba üzerine monte edilmiştir ve hareket ettirmesi son derece kolaydır. Ev tipi süpürgelerin yetersiz geldiği yerlerde uzun süreli rahatlıkla kullanılmaktadır. İçerisindeki toz bezini çıkarttığınızda dilerseniz su da vakumlayabilirsiniz.

%100 yerli üretim olan DW 221 P sanayi tip süpürgemizin 10 yıl yedek parça bulundurma garantisi ve fabrikasyon hatalarına karşı 2 yıl garantisi bulunmaktadır.

Yaygın servis ağı ve garanti sonrası kolay ulaşılabilir bol ve uygun fiyatlı yedek parçaları ile kullanıcılarını memnun etmektedir.

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin