Konveyörlü Tünel Tipi Basınçlı Yüzey Yıkama Makinesi 1 / Video

Konveyörlü Tünel Tipi Basınçlı Yüzey Yıkama Makinesi
183 Görüntüleme
Plussonic Metal San. Tic. A.Ş.
tarafından 26.05.2023 tarihinde eklendi.

Plussonic Konveyörlü Tünel Tipi Basınçlı Yüzey Yıkama Makinesi

Ürünlerin basınçlı sistemde yıkanıp, kurutulduğu makine modelimizdir. Ön yıkama, yıkama, durulama, su sıyırma ve kurutma aşamaları ile temizlik sağlanır. İsteğe bağlı olarak pasivasyon, yağlama, fosfatlama, aşındırma, DI su durulama işlem gereksinimlerine göre yapılabilir. Yıkama tanklarında ısıtma elektrik, ısı eşanjörü veya brülör ile yapılabilir.

Tünel tipi yıkama makinelerinde filtreleme, buhar emme, bölümler arası perdeler, yıkama bölümleri arasında sıvı geçişini önleyen sıyırma bıçakları, manometreler, pompa basıncı ayarları standart özelliklerdir.

Makinede kullanılan tüm ekipmanlar paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Tüm ekipman kolayca sökülüp takılabilir.

Konveyör hızı, hız kontrol cihazı ile ayarlanabilir. Proses süreleri, yıkama ve sıcaklık değerleri PLC ekran üzerinden kontrol edilir.

Gıda sektöründe kullanılan kasa yıkama, tepsi yıkama ve gıda ekipmanı yıkama amaçlı kullanılan makinelerde sterilizasyon ve buhar ünitesi osiyonel olarak sunulmaktadır. Ayrıca gıda endüstrisi için özel makineler de üretmekteyiz.

Plus Smart Tunnel (Step by Step yani adım adım konumlandırmalı yıkama tünelleri)
Hassas parçalar için özel olarak konumlandırılmış nozüller ve özel tasarlanmış kurutma sistemleri içerir. Ultrasonik sistemin de gerektiğinde kullanılabileceği özel yıkama makinelerimiz hakkında firmamızdan bilgi alabilirsiniz.

Opsiyonlar
Aşağıdaki isteğe bağlı ekipman ve işlemler uygulanabilir.

- Filtreleme
- Yağ sıyırma
- DI-Su (SAF SU) ünitesi
- Otomatik kimyasal dozajlama ünitesi