L Konveyör Sistemi - Makina Besleme Ve Makina Çıkış Konveyörleri / Video

Makina Besleme Ve Makina Çıkış L Transfer Konveyör Sistemi
100 Görüntülenme
Fima Makina ve Otomasyon
tarafından 4.06.2023 tarihinde eklendi.

Fima Makina FM2929 L SERİSİ

Makina Besleme Ve Makina Çıkış L Transfer Konveyör Sistemi

Bant seçimi ; taşınacak ürünün cinsine göre yapılır  ve  İhtiyaca göre hız ayarlı olabilir. Sabit yükseklikte veya ayarlanabilir üniteler olarak da kullanılabilir. Her türlü kutulu, dökme, ambalajlı ürün taşımaya uygun genel amaçlı konveyörlerdir.

     İçerisinde yer alan bir motor gücü ile çalışan konveyör bant sistemleri dar bölgelerde kullanılması mümkün olmadığı için daha çok geniş ve ferah alanlarda kullanımı tercih edilmektedir. Konveyör bantlarla ilgili taşıma işlemi gerçekleştirmeden önce bu bantların seçiminde taşınacak malzemeyi dikkate almalı ve motor gücünün ve taşınacak malzemenin yapısına göre seçim yapılması son derece önemli bir konudur.

 

     Konveyör bantlar son derece pratik ve sağlam olduğu için birçok taşıma sistemine göre çok daha yoğun olarak tercih edilmektedir. Buna rağmen olası risklere karşı daima hazırlıklı olmalı ve bantlar ile malzemeler arasındaki seçim doğru yapılmalıdır. Bunun haricinde konveyör bantlar birçok şartlar altında sorun çıkarmadan taşıma işlemlerini yerine getiren sistemlerdir.

 

      Bantlı Düz Konveyör Sistemleri, Dereceli Konveyör Sistemleri, Dönüşlü Modüler Konveyör Sistemleri, Minyatür Konveyör Sistemleri, Rulolu Konveyör Sistemleri, Palet Taşıma Konveyör Sistemleri, Özel Tasarım Konveyör Sistemleri, Otomotiv konveyör, Lojistik konveyör, Zincirli Konveyörler, Spiral Konveyörler, Helezon Konveyörler, Gıda Konveyörleri, Montaj Hattı Konveyörleri, Tel Bantlı Konveyörler, Deniz Yüzey Temizleme konveyörü, Metal Bantlı Konveyörler, Bakla Bantlı Konveyörler, İnkjet Konveyörleri, Akümüslasyon Konveyör, Depo İçi Konveyörler, Dikey Konveyörler, Geri Dönüşüm Konveyörleri, Dedektör Konveyörler, Avare Rulolu Konveyörler, Pvc Bantlı Dönüş Konveyör, Tahrik Rulolu Konveyörler, Rulolu Dönüş Konveyör, Modüler Bantlı Dönüş Konveyör, Sorting konveyör, Hidrolik Besleme Asansörü olarak birçok sektöre hitap etmektedir.

                                                       ÖZELLİKLER

Konveyör Profili: 45x45-23x75-23x127 Alüminyum Profil 6063
                               Paslanmaz çelik

                                Elektrostatik Toz Boyalı

Ayak Profili: 45x45 Alüminyum Sigma Profil 6063

                                   Paslanmaz çelik
                                  Elektrostatik Toz Boyalı

Konveyör Ruloları: Ø45-Ø76-Ø114 Alüminyum Tambur

Konveyör Yüksekliği: Opsiyonel

Bant: Opsiyonel- Yeşil,Mavi,Beyaz,Siyah

Yan Bariyer: Opsiyonel

Hız Ayar Panosu: Opsiyonel

Start - Stop Butonu: Opsiyonel

PVC BANT HAKKINDA GENEL TEKNİK BİLGİLER

Çince adı : pvc konveyör

 

Malzeme : Polivinil klorür

 

Çalışma sıcaklığı : -10 ° - + 80 °

 

Bağlayıcı yöntemi : Uluslararası dişli bağlantı

 

Giriş

 

İlk olarak, endüstri uygulama sınıflamasına göre, PVC konveyör bant ürünleri tütün endüstrisi konveyör bant, lojistik endüstrisi konveyör bant, ambalaj endüstrisi konveyör bant, baskı endüstrisi konveyör bant, gıda endüstrisi konveyör bant, ahşap endüstrisi konveyör bant, gıda işleme endüstrisi konveyörü olarak ayrılabilir kemer, eğlence endüstrisi için taşıma bantları, su endüstrisi için taşıma bantları, taş endüstrisi için taşıma bantları vb.

 

İkincisi, performans sınıflamasına göre ayrılabilir: hafif tırmanış konveyör kayışı, yüksek tırmanış konveyör kayışı, artı bölme kaldırma konveyör kayışı, dikey kaldırma kayışı, kaymaz konveyör kayışı, zımpara makinesi konveyör kayışı, aşınmaya dayanıklı konveyör kayışı, Daha ağır mal taşıma bantı, hafif mal taşıma bantı, kılavuzlu anti-koşu bantı, delikli taşıma bantı (emme fanı bantı), bant taşıma bantı, spiral taşıma bantı, tornalama bantı, çok geniş bantlı konveyör bant, sünger taşıma bantı kayış, oluklu konveyör bant, artı blok konveyör bant, kenar kayış konveyör bant, oluk konveyör bant, bıçak kenar konveyör bant, vb.

 

Üçüncüsü, ürün kalınlığı ve renk araştırma ve geliştirme noktalarına göre, farklı renklere (kırmızı, sarı, yeşil, mavi, gri, beyaz, siyah, koyu mavi yeşil, şeffaf), ürünün kalınlığı, 0.8'den kalınlığa ayrılabilir MM - 11,5 MM Üretim ve üretim.

 

 

Dördüncü olarak, ürün deseni araştırma ve geliştirme noktalarına göre, çim desen, balık kemik desen, elmas desen, çapraz desen, örgü desen, ters üçgen desen, at nalı desen, zikzak desen, küçük nokta desen, elmas desen, yılan ayrılabilir cilt deseni, kumaş deseni, büyük yuvarlak masa deseni, dalga deseni, tahterevalli deseni, tek çizgili desen, ince düz desen, golf deseni, büyük kare desen, mat desen, kaba desen, kareli desen, vb.

 

Beşinci olarak, PVC konveyör bant ürün kumaş seviyesine göre ayrılabilir: bir bez bir tutkal, iki bez bir tutkal, bir bez iki tutkal, iki bez iki tutkal, iki bez üç tutkal, üç bez üç tutkal, üç bez dört tutkal , dört bez Dört tutkal, dört bez beş tutkal, beş bez beş tutkal vb.

 

Altıncı, PVC konveyör bant ürünlerinin sıcaklık aralığına göre ayrılabilir: soğuğa dayanıklı konveyör bant (eksi 40 ° altı) normal sıcaklık konveyör bant (eksi 10 ° ila 80 °)

 

PVC konveyör bant pazarının popülerleşmesinin gelişmesiyle birlikte çeşitli sanayi alanları makul, bilimsel ve garantili yapıcı planlarını değişik derecelerde geliştirmiş ve uygulamıştır.

Ürün Özellikleri

PVC taşıma bandı iyi esnekliğe sahiptir ve kolay deforme olmaz. Çekirdek olarak yüksek mukavemetli, yüksek kaliteli pamuk, naylon ve polyester brandadan üretilmiştir. Beyaz veya açık renk elde etmek için kirletici madde içermeyen saf doğal kauçuk ve kirletici olmayan bileşik ajandan yapılmıştır ve gıda hijyeni koku kaplamasını etkilemez. PVC konveyör bant ürün formül tasarımı, sağlık göstergeleri doğrultusunda, ılımlı renk, hafif ve dayanıklı makul. PVC konveyör bantları, gıda endüstrisi veya gıda sektörünün, büyük, 400 büyük partikül büyüklüğüne kadar yiyecek veya yiyecek kutularına paketlenmiş, konserve edilmiş, konserve, büyük miktarlarda taşınması için uygundur; saat.

 

PVC genel bakış

 

PVC aslında materyali kristal olmayan bir malzeme olan vinil polimer bir malzemedir. PVC malzemeler genellikle gerçek kullanımda stabilizatörler, yağlayıcılar, yardımcı işlem maddeleri, renklendiriciler, darbe maddeleri ve diğer katkı maddeleri ile eklenir. Yanmazlığı, yüksek mukavemeti, hava koşullarına ve mükemmel geometrik stabiliteye sahiptir. PVC, oksitleyici ajanlara, indirgen ajanlara ve güçlü asitlere karşı oldukça dirençlidir. Bununla birlikte, konsantre sülfürik asit, konsantre nitrik asit gibi konsantre oksitleyici asitlerle paslanabilir ve aromatik hidrokarbonlar veya klorlu hidrokarbonlar ile temas için uygun değildir.

 

Alev geciktirici performans

Silindir sürtünmesi: tamburun yüzey sıcaklığı 325 ° C'den fazla değil

 

Üfleme lambası yanma: Tam kalınlıktaki test parçası brülörünün alev süresi 3.0S'den fazla değildir ve kapak katmanının ortalama kapsamı 5.0S'den fazla değildir.

 

Propan yanması: 250 mm'den büyük kayıpsız uzunluk

 

Yüzey direnci değeri: üst ve alt ortalama değerler 3,0 × 10'dan fazla değil

 

Uygulama alanı

Gıda, tütün, lojistik, ambalaj ve diğer sektörlerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Kömür madenlerinin yer altı taşımacılığına uygundur ve metalurji ve kimya endüstrisinde malzeme taşımacılığı için de kullanılabilir.

 

Yaşam beklentisi faktörü

(1) çözgü, atkı filamenti ve örtülü pamuk ipliği ile yoğun bir çekirdek;

 

(2) Çekirdek ve kapak kauçuğu arasında çok yüksek bir bağlanma mukavemeti elde etmek için özel olarak formüle edilmiş bir PVC malzemenin daldırılması;

 

(3) Özel olarak formüle edilmiş kapak kauçuğu; böylece kayışın darbeye dayanıklı, yırtılmaya karşı dayanıklı ve aşınmaya karşı dayanıklı olmasını sağlar.

Konveyör bant ne zaman icat edildi?

Özgün konveyör bant ve konveyör bant zaten 19. yüzyılda kullanılmakta idi. 1892 kadar Thomas Robbins buluşlar konveyör kömür, cevher ve diğer ürünler için geliştirilmesi için önde gelen bir dizi başladı. 1901, Sandvik icat ve çelik konveyör bantlar üretmeye başladı.

1905 yılında Richard Satcliffe ilk konveyör bant madencilik sektörü tamamen değişti kömür madenlerinde için icat etti.

1913 yılında, Henry Ford Ford Motor Company'nın Highland Park, Michigan tesis konveyör bant toplantıda açıkladı.

1972'de, Yeni Kaledonya içinde dünyanın en uzun düz bant konveyör REI oluşturdu.

Fransız toplumu 13.8 km uzunluğunda, Hyacynthe Marcel Boqueti bir kavram tasarımcıdır.

1957 yılında, BF Goodrich taşıyıcı bant konveyör bant sistemi için üretmeye devam etmesini patentini aldı. Lastik kemer tüm yüzey alanının giymek sakıncalara mâruz gibi daha uzun bir ömrü geleneksel bir kemer avantajı olan bir yarım 捻 birleştirir. Masum modern emniyet kemeri birkaç tabaka-in onların farklı malzeme kurarak daha dayanıklı yapılabilir çünkü Mobius kemer artık imal edilmektedir.

 

17. yüzyılda, Amerika Birleşik Devletleri toplu malzeme taşımak için teleferikler kullanmaya başladı; 19 yüzyılda çeşitli modern konveyör bantlı konveyörler birbiri ardına ortaya çıktı. 1868 yılında, bantlı konveyörler Birleşik Krallık'ta ortaya çıktı; 1887 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde vidalı konveyörler ortaya çıktı; 1905'te, çelik bantlı konveyörler İsviçre'ortaya çıktı; 1906 yılında, İngiltere ve Almanya için atalet konveyörler ortaya çıktı. O zamandan beri konveyör bantlı konveyörler makine üretim, elektrik teknisyeni, kimya ve Metalurji Sanayi teknolojik gelişmeler tarafından etkilenen ve sürekli olarak, yavaş yavaş üzerinden aktarılmasında geliştirilmiş olan maddi deste şirketler arasında bile şehirler arasında kuruluş içinde tamamlanması için atölye iç. Mekanizasyon ve otomasyon malzeme işleme sistemlerini ayrılmaz bir parçası.

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin