Co.Olympic Model 150 El Tipi İnkjet Kodlama Cihazı / Video

Co Olympic Model 150 El Tipi Tarih Kodlama Makinesi

Günümüzde paketli, paketsiz tüm ürünlerin üzerine gerek kanuni gerekse ürünlerin kurumsal gözükmesi, takibi, son kullanıcı güvenirliği, insan sağlığı, iş güvenliği gibi bir çok nedenlerden dolayı ürünlerin üzerine yazı tarih, barkod QR kod, logo, sıralı numara gibi bir çok işaret üretim esnasında veya depolama aşamasında kodlanarak dizayn edilmesi gerekmektedir. İstendiğinde konveyör (haraketli yürüyen üretim veya sevkiyat bandı) bağlana bilme imkanı, sensör sistemi ile baskı, istendiğinde el ile kullanım.
 
 
 
Renkli Türkçe dokunmatik ekran. Bu işlemleri pratik ve ekonomik olarak yapmanın yollarından biride el tipi kodlama makinesi ile gerçekleştirilir. Toplum içinde tarih makinesi, tarih yazma makinesı, el tipi tarih kodlama, el tipi kodlama, barkod yazımı, QR kod yazımı yapan makine gibi farklı isimler ile tanınır. Bu makinenin Türkçe dokunmatik ekranında yazı, tarih, barkod, QR kod, logo, numaratör, gibi veriler oluşturulur. Hemen ardından istediğiniz yüzeye aktarılır. Yazdığınız yüzey ıslak ve yağlı olmamalıdır.

İnkjet baskı teknolojisi ile çalışır. Makinenin içine yerleştirilen inkjet mürekkep kartuşun uç kafasından yazar. Bu yüzden servis ve bakım istemez. Kartuşlarda 55- mililitre solvent veya su bazlı mürekkep bulunmaktadır.

Bu model 1,3 santim yazı yüksekliği (alt alta 4 satır) soldan sağa 400 santim (yan yana ekleyerek) istenirse tek hareket ile tek seferde yazar. Yazı büyüklüğünü 2 milimden 13 milime kadar ayarlama imkanı, font yükleme ve değişim, logo yükleme, yazıların aralarını açma imkanı. Dikine yazma imkanı, ters yazma imkanı. Solaklar için sol kol kullanma ayarı, tek seferde üç farklı satır yazma imkanı. Yazı büyüklüğünü ayarlama, noktalı yazma imkanı, tek renk olarak farklı renk seçenekleri (siyah, sarı, kırmızı, mavi, beyaz, yeşil) yazılan yazı silinmez. Farklı dil seçeneği Türkçe dokunmatik ekran eğimli, pürüzlü, dalgalı yüzeylere yazabilme imkanı.

Ufak yüzey ve üç boyutlu objelere yazma imkanı istenirse yüklenerek farklı dillerde basma imkanı (Arapça, rusça, çince gibi) Bir kartuş ile 300.000 karakter nokta işaret harf baskı imkanı. Dahili 1 GB hafıza ile birlikte gelmekte olan Co Olympic el tipi kodlama makinesi sıklıkla kullanmakta olduğunuz değişken baskı kalıplarınızı hafızasında tutarak her seferinde baştan yazmanızı engeller ve size zaman kazandırmaktadır.

Yazı, sayı, karakter, tarih, saat, saniye, istediğiniz gibi ayarlanabilen sayaç / değişken sayı basabilme, barkod, kare kod, logo yazdırmak için kullanabileceğiniz Co Olympic el tipi kodlama makinesi neredeyse tüm yüzeylere rahatlıkla baskı yapabilir.

Kağıt, karton, ambalajlama ürünleri, cam, porselen, metal, saç, çelik, plastik, poliüretan, PVC, naylon poşet, çuval, mermer, granit, ahşap ürünler gibi kısacası bu ve bunun gibi her yüzey üzerine düz veya eğimli olarak rahatlıkla baskı yapabilirsiniz. Farklı renk seçenekleri sahip olan mürekkep kartuşları ile farklı renklere sahip yüzeylerde Co Olympic el tipi kodlama makineleri ile rahatlıkla yazı, tarih (üretim tarihi, son kullanma tarihi gibi), barkod, QR kod, logo ve numarotör olarak yazabilirsiniz.

Co Olympic el tipi İnkjet hand-held yazıcıların en büyük ve ayırt edici özelliği dokunmatik kapasitif ekranı sayesinde ayrı bir bilgisayar veya farklı bir cihaza ihtiyaç duymaksızın tüm değişken verilerinizi sadece dokunarak çok kolay ve pratik bir şekilde cihaz üzerinden ayarlamanıza olanak sağlamaktadır. USB Portu sayesinde kendi fontlarınızı ve Logolarınızı, CE işareti veya yerli malı logosunu kolaylıkla istediğiniz yüzeye uygulayabilirsiniz.

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin