S DM001 (1180W) (10 İnç) Yüksek Devirli Dik Bıçaklı Kumaş Kesim Motoru / Video

S DM001 (1180W) (10 İnç) Yüksek Devirli Dik Bıçaklı Kumaş Kesim Motoru
266 Görüntülenme
İşkur Tekstil Ekipmanları
tarafından 14.02.2023 tarihinde eklendi.

NET AĞIRLIK : 15 kg
BRÜT AĞIRLIK : 18 kg
HIZ : 2850 / 3400 rpm
VOLTAJ : 220V
FREKANS : 50/60HZ
GÜÇ : 1180W
BIÇAK BOYUTU :10 ınch
AMBALAJ ÖLÇÜ: 77*40*31 (cm)
ÖZELLİKLERİ:
Düz bıçaklı kumaş kesme makinasının bu özel modeli, fabrikada işçilik ve gücün ekonomik kullanımı düşünülerek tasarlanmış ideal bir tekstil kesicisidir. Makinenin kullanımı ve bakımı kolaydır. Makine, malzemeyi kirletmeden veya israf etmeden gevrek bir kumaş kesimi sağlar. Bu kumaş kesme makinesinin bu özelliklere nasıl ulaştığını görelim.
1. Havalandırma fanı, motorun soğutmasını en üst düzeye çıkarmak için özel olarak tasarlanmıştır. Uygun şekilde havalandırılan motor, motor sargısında veya makinenin devresinde herhangi bir mekanik hasar olmaksızın daha uzun süreli sürekli kullanım için daha soğuk kalır. Kararlı ve soğutulmuş sargı, ısı şeklinde enerji kaybı olmadan elektriğin daha ekonomik kullanımına olanak tanır. Böylece soğutma, makinenin daha uzun süre çalışmasını sağlar ve kullanım ömrünü uzatır.
2. Makinenin fiziksel şekli, makinenin elleçlenmesi ve işçi tarafından çalıştırılması kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Makine, titreşimi azaltmak için dolguludur, böylece operatöre uygun kesim ve kullanım için makine üzerinde daha fazla kontrol sağlar.
3. Makinenin güç devresi, herhangi bir elektrik kaçağını azaltmak için kablodaki kıvılcım ve kesilmelere karşı en üst düzeyde güvenlik sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin