5500 Mm Uzunluklu Konsollu Tabla Cnc Makinası / Video

Uzunluklu Konsollu Tabla Cnc İşleme Makinası
192 Görüntüleme
Poyraz Makina
tarafından 10.11.2021 tarihinde eklendi.

5500 Mm Uzunluklu Konsollu Tabla Cnc İşleme Makinası 

Teknik Özellikler (Technicihal Specifications) ;
Freze Motoru (Electrospindle Motor) 
Takım Magazin' (Magazine) 
Vakum Bölgesi (Vacuum Area) 
Vakum Pompası (Vacuum Pump) 
X Eksen Hızı (X Axis Speed) 
Y Eksen Hızı (Y Axis Speed) 
Z Eksen Hızı (Z Axis Speed) 
Max. Parça Kalınlığı (Max. Piece thickness) 
Kurulu Güç (Installeed Power) 
Çalışma Hava Bsıncı (Air Pressure) 
Toz Emiş (Dust Suction) 
9 kW - 2400d / dak-ISO 30 
10'lu Sabit Magazin 
2 Bölge / 8 Çıkış 
305 d/ Saat 
70 m/dak 
70 m/dak 
20 m /dak 
95 mm 
25 kW 
6,5 - 7,5 Bar 
3400 mi/ Saat 

Ana Gövde;

Gerilim giderme işlemi uygulanmaktadır.Gerilim giderme işlemi uygulanmış gövdeesneme oranını düşük bir düzeyde tutmayısağlar ve bu nedenle daha uzun bir takım ömrü gerçekleşir, yüksek çalışma kalitesi sağlanır. 

Mekanik Aksam;
Yüksek hassasiyetli vidalı miller, lineer yataklar, sertleştirilmiş ve taşlanmış kramayerdişlilerde kalitesi dünyaca tanınmış markalar seçilmiştir. 

Çift. Çalışma Bölgesi;
Sağ ve sol orjin dayama pistonları ile ister sağda ister solda çalışma. Programin simetrisini işleyebilme özelliği. 

Otomatik Takım Değiştirme Magazini; 
Otomatik takım değiştirme magazini 10 adet hazne ile takım yerleştirme imkanı. Panel işlemede ihtiyaç duyulacak her boyut ve ağırlıkta takım rahatça takılabilir. 

F reze Motoru;
Frezeleme, oyma ve kesim işlemleri için yüksek devirli otomatik takım değiştirme özellikli güçlü electrospindle motor. 

Otomatik Yağlama Ünitesi;
Yürür aksamın uzun ömürlü olması ve sorunsuz çalışma içi merkezi otomatik yağlama sistemi. Ünite içersindeki yağ belirli zaman aralıkları ile tüm eksen kızaklarına otomatik olarak basılır. 

Çalışma Tablası;
Hareketli konsollar ve vakum tasları ile kapı veya panelin ölçülerine göre tasları pozisyonlama, güçlü vakum sistemi ile parçayı sabitleme özelliği. 
Vakum Sistemi; 
işlenen paneli tabla üzerinde sabit tutmak için gerekli olan güçlü ve kaliteli vakum pompaları kullanılır, Vakumu kayıpsız şekilde panele ileten sistem ile sorunsuz çalışma sağlanır. 
Elektrik Aksamı;
Makinanın elektrik panosu teknolojik yeniliklere uygun olarak seçilen servo sürücüle invertörler ve şalt malzemeleri ile oluşturulmaktadır. Makinanın özelliklerine göre sensörler, fotoseller, sviçIer, presostatlar gibi algilayıcılarla güvenli çalışma sağlanmaktadır. Elektrik bağlantı diyagramı ile hatlar ve sistem kolayca takip edilir. 
Delik Ünitesi;
Delik işlemleri için 13 dikey ve 8 yatay matkap yuvası bulunan delik ünitesi. 
Döner Magazin;
Makina köprüsü ile birlikte hareket eden 10 hazneli döner tablo takım yerleştirme magazini. Panel işlemede ihtiyaç duyulacak her boyut ve ağırlıkta takım rahatça takılabilir. 
Yatay Freze Motoru;
Frezeleme, oyma ve kesim işlemleri için yüksek devirli,güçlü electrospindle motor
 
Hareketli Magazin;
Kapıların alt ve üst yan kenarlarında yatay frezeleme işlemi için agrega kullanılması gerekli olduğunda sabit magazin çift konumlu kayar magazin haline getirilebilir.
 
Kontrol Ünitesi Özellikleri;
Makinalarımızda CNI-NCONEX kontrol üniteleri kullanılmaktadır. Linux tabanlı windows 7 işletim sistemi üzerinden çalışmaktadır. Makinanın kullanımı için kullanıcı dostu kolay anlaşılabilir bir arayüz programı mevcuttur.Başka bir yazılıma ihtiyaç duymadan delik delme ve frezel-emne programları yapılabilir. Makina programı işlerken ke-silen bölgeler ekrandaki çizim grafiğininden takip edilebilir. 
Makinanın kullanımı için operatörün ihtiyaç duyduğu; Takım tanıtma, yerleştirme 
Makine eksenleri sıfırlama
• Eksenleri hareket ettirme
• Program hazırlama
• İşlenecek programları seçip makinada çalıştırma gibi tüm işlemlerin ulanışlı bir ara yüzde kolayca yapılabildiği kontrol ünitesidir. 
Konsullu tablo CNC işlem Makinası ve kapi CNC işlem Makinası için CAD4 programi bulunmaktadır. Bu program ile Autocad'den dosya aktarabilir, kesim ve delik programları hazırlanabilir. Hazır makrolar ile işlemler basitleştirilebilir.